Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Черно е ок, но сребърно определено не ми харесва.

Виждал съм някъде една 145-ца, на която страничното огледало беше в цветовете на италианския флаг. много добре изглеждаше.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Черно е ок, но сребърно определено не ми харесва.

Виждал съм някъде една 145-ца, на която страничното огледало беше в цветовете на италианския флаг. много добре изглеждаше.
      Това е хубава идея бях видял така направени огледала на 1 ауди ... мислех първоначално така да бъдат моите но в крайна сметка ги направих чисто бели
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• ми пак моята май друга проба:

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Има една черна 145ца в Лагера (София) с огледала със знамето. Добре се е получило.

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            Попринцип на всеки който е идвал при мен да му правя фолио на огледалата, веднага го разкъндардисвам, защото гаранция няма никаква, на мен даже и с 3М-то лепило веднъж успя да се облепи и да се набръчка. Всички други елементи които съм прави нямат проблеми. Единствено огледалата са най-гадният детайл за правене и опазване
            3М-ското фолио ИМА гаранция за цвят,еластичност и издръжливост на шарката
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
              3М-ското фолио ИМА гаранция за цвят,еластичност и издръжливост на шарката
              То хубаво има гаранция, ама до определено разширение. Като го поразтегнеш малко повече и не му сложиш лепилце, резултатът винаги е един и същ
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Не, че много разбирам от фолиа, но 3М продават 100 вида химикали (лепила, грундове и т.н.) които се слагат точно по такива места като се лепи фолио. Това, че повечето "майстори" в беге пЕстат и смятат, че лепилото на фолиото е достатъчно за да се държи то, не е проблем на производителите на фолиото.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Не, че много разбирам от фолиа, но 3М продават 100 вида химикали (лепила, грундове и т.н.) които се слагат точно по такива места като се лепи фолио. Това, че повечето "майстори" в беге пЕстат и смятат, че лепилото на фолиото е достатъчно за да се държи то, не е проблем на производителите на фолиото.
                  Точно това имах предвит ... 3М имат гаранция както за това че фолио-то няма да избледнее и загуби цвят, така и за това че веднъж напаснато няма да почне да се събира, размества и т.н., както китайските фолиа, малко хора са запознати с качествата и възможностите на 3М и те взимат пари за услугите си Добър конкурент на 3М е ФолиаТек и т.н. и т.н. !!!
                  ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Здравейте, колеги! Знаете ли дали пластмасата около касетофона (започва под волана и свършва при жабката) е еднаква за моделите преди и след фейслифта? Питам, защото днеска са ми разбили колата ( за 2ри път тази година! ) и са изпотрошили въпросното парче пластмаса.

Отворили са ми колата, като са ударили ключалката на вратата и сега е леко хлътнала навътре, което пречи на централното и колата не се заключва в момента. Това може ли да се ремонтира или трябва направо нова брава да си взема? Благодаря ви предварително за отговорите!
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

• ключалката може да се ремонтира. като свалиш кората ще видиш. за пластмасата обаче е лоша работата.
                      точка

Comment

• Не съм съвсем сигурен че са еднакви - при фейс-лифта централната конзола стига до пепелника и панела на часовника дефакто се монтира на нея, което предполага, че би трябвало да има разлика поне там(над пепелника). Иначе като размери и форма ми се струват еднакви.
                        Провери в "Продава" - мисля че ще си намериш от боксер. А ако идеята ти е да си фейс-лифт-неш таблото -би трябвало да може.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщение
                          Здравейте, колеги! Знаете ли дали пластмасата около касетофона (започва под волана и свършва при жабката) е еднаква за моделите преди и след фейслифта? Питам, защото днеска са ми разбили колата ( за 2ри път тази година! ) и са изпотрошили въпросното парче пластмаса.

Отворили са ми колата, като са ударили ключалката на вратата и сега е леко хлътнала навътре, което пречи на централното и колата не се заключва в момента. Това може ли да се ремонтира или трябва направо нова брава да си взема? Благодаря ви предварително за отговорите!
                          Различни са пластмасите преди и след ФЛ. Търси си като твоята.
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Намери си вече колегата от лъскава бегачка...

Comment

• и да ви кажа че тия коли се отварят само с права отверка и от най-нескопосаното наркоманче в абстиненция за по-малко от 2 секунди и то без да се вдига шум. така че слагайте си аларми, нищо че в общи приказки пише че нямало смисъл от тях още повече за такива дърти бангии и афтърмаркета били гадни
                              точка

Comment

• По случая аз преди седмица си монтирах сам една българска аларма, много съм доволен!
                                Сега другото, сложих корубата на колата, чакам последните отзиви да реша дали да ги оставям, понеже малко съм със смесени чувства към цялата концепция с карбона.

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                                сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Working...
                                X